torsdag 23 juli 2009

Myrornas krig

Igår var jag och min sambo hos vår vän Fredrik och såg senaste Wallanderfilmen. Både jag och min sambo gillar verkligen Wallanderfilmerna och det gör även vår vän fredrik, så vi hade laddat upp med en massa godsaker och filmen var riktigt bra. Innan vi började se filmen tittade vi på Tour de France med Fredrik och hans mor och det var mycket trevligt att sitta och småprata med dem och se dessa fantastiska idrottsmän. Måste erkänna att jag blev mycket imponerad över deras kunskaper om cykelsporten, dom hade grym koll. Det var en mycket trevlig eftermiddag och kväll.

Idag:
Dagen började med en cykeltur till Carlslid där min mor bor. Skulle hämta en nyckel och vattna blommorna. När jag kommer in i huset upptäcker jag att huset har intagits av myror, inte bara några myror det har helt svart på golvet så jag ringde till min mor för att rådgöra hur jag ska göra och vi kommer fram till att jag ska bekämpa inkräktarna med kemiska stridmedel. Jag häller ut två olika pulver över området där inkräktarna är och sen lämnar jag huset. Cyklar ner på stan där jag träffade min sambo och min förhoppningsvis blivande svärmor. Vi går runt och kollar i lite affärer en stund. Min sambo hittar ett par fina mammabyxor som hon köper och lite underkläder och svärmor hittar en jacka. Efter stadsvandringen går jag och min sambo hem och lägger oss och vilar. Sen blir det en snabb middag, korv och mos och vi tittar på ett avsnitt av 24. Vid åtta snåret så åker jag åter upp till Carlslid för att se hur kriget med myrorna går och när jag kommer in i huset inser jag att jag gjort mig skyldig till massmord och att jag vunnit kriget för denna gång, jag städar undan liken och resterna av stridsmedlen och känner mig nöjd.

Nu ska jag snart bege mig hem och inser att man skulle behöva lyse på cykeln.

2 kommentarer:

  1. Om du vill fortsätta att städa bort lik kan jag rekomendera rödceder. Det gjorde undervärk för oss. Efter alla turer med anticimex är vi rätt nöjd med rödcederns inverkan på vårt liv. Går att köpa på: www.rodceder.se / Martin

    SvaraRadera